Acasa

Iaşul a fost şi este capitala culturală a României, aici găsindu-se cea mai veche universitate din ţară. De asemenea, Iaşul se află pe locul doi în ţară, ca număr de studenţi, după Bucureşti. Tot Iaşul a dat României un număr mare de oameni de ştiinţă, care au exprimat în operele lor spiritul de prietenie şi înţelegere care caracterizează poporul român.

În aceste condiţii, este un privilegiu pentru Iaşi şi pentru Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi să organizeze Al XVIII-lea Congres al Societăţii Române de Anatomie, cu participare internaţională. Congresul va avea loc în perioada 11 – 13 mai 2017, punând accentul pe anatomia clinică şi anatomia funcţională, date ce caracterizează anatomia modernă.

Sunt sigură că această întrunire va fi benefică pentru toţi cei ce vor fi prezenţi şi va fi un bun prilej de a face cunoscute rezultatele obţinute de anatomiştii din România şi de a le compara cu rezultatele obţinute de specialiştii din străinătate, invitaţi la acest congres.

Congresul este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 15 credite EMC.

Vă aşteptăm cu drag la Iaşi, într-o atmosferă academică şi cu ospitalitatea tradițională românească, pentru ca şederea la Iaşi să fie de neuitat.

Profesor Doctor Anca Sava

Preşedintele Congresului

Vicepreşedintele Societăţii Române de Anatomie